Tips for en penere innkjørsel

29 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Du har kanskje ikke tenkt over det, men innkjørselen er faktisk det første man ser når man besøker deg og hjemmet ditt. Det vil si at det er her førsteinntrykket av boligen din dannes, og det er viktig av flere grunner. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor og hvordan du kan sikre at innkjørselen ser pen og presentabel ut – det er ikke alltid så mye som skal til. 

Hvorfor er førsteinntrykket av boligen viktig?

Men hvorfor er det egentlig så viktig hvordan boligen din fremstår før man er kommet inn i selve boligen? Det er rent psykologisk. Vi begynner nemlig å danne oss et inntrykk som blir en del av helhetsinntrykket ganske raskt, og selv om boligen din ‘veier opp’ for en mindre pen innkjørsel inni, så er det allikevel en faktor som bevisst eller ubevisst teller.

Derfor kan det være lurt å tenke litt ekstra over hvordan boligen nettopp fremstår, så man kan bidra til et bedre helhetsinntrykk, og høyne inntrykket allerede før gjestene er kommet inn. Hvis man skal leie ut eller selge bolig, sier det seg selv at dette blir en viktig faktor. Der teller nemlig alt, og det er svært viktig at man kan gi et positivt inntrykk der man kan. Derfor kan man med fordel ta noen få grep for å gjøre innkjørselen litt penere. Det skal vi se på nå. 

Pen innkjørsel med få grep 

image

Det er ikke så mye som skal til for å få en pen innkjørsel. Kanskje er den ujevn og gammel, og trenger ny asfalt? Da kan man med fordel lese mer om asfaltering på https://nordasfalt.no/. Ny asfalt gir umiddelbart et mer jevnt og pent uttrykk. Man kan også enkelt pynte med planter og bed, for å gi et innbydende look. Med ny asfalt og pene planter har du en flott innkjørsel som gir et godt inntrykk av boligen din. 

Flere nyheter