Kjoler er det ultimate plagget

03 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

Kjoler er blitt et superpopulært plagg igjen, og det er ikke så rart. Kjoler kan både være røffe og hyperfeminine, og det finnes kjoler som passer til så godt som alle stiler. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du enkelt kan inkorporere kjoler i din garderobe. 

Et helt antrekk 

Det kan være svært tidkrevende å sette sammen det perfekte antrekket, men med en flott kjole har du gjort jobben mye enklere. Det er nemlig sånn at kjoler er et helt antrekk i seg selv. Når du har en kjole, er antrekket gjort, og du kan bare strø litt flott strøssel på toppen med tilbehør.

Det er også sånn at man enkelt kan forandre en kjole, hvis man vil gjøre mer ut av den. En skjorte med liv som stopper samme. sted som kjolen, kan enkelt brukes til å forandre overdelen, og gjøre den mer pyntet eller casual, og det samme kan jakker og små cardigans. En omslagscardigan eller en liten bolero, begge plagg som er i full anmarsj rent trendmessig, kan også enkelt gjøre en kjole til et ‘nytt’ antrekk med et enkelt lite grep. 

kjoler

Flatterende omslagskjoler 

Kjoler er på mange måter det ultimate plagget, og da er det mange som tenker på den lille sorte kjolen – en udødelig klassiker, men også omslagskjolen. Dette er en type kjole som nærmest aldri går av moten, og det er en kjoletype som passer for alle kroppstyper. En omslagskjole er flatterende, fordi den gjerne trekker fokus på midjen og skaper en timeglassaktig fasong. De finnes i alle mulige forskjellige kvaliteter og stoffer, og ikke minst farger og mønstre, så man enkelt kan finne en omslagskjole – eller kanskje en hel liten garderobe av dem, som passer til hverdag og fest.

Med kjoler har man alltid et helt antrekk, uten å måtte tenke på hva som passer til og sammen. 

Flere nyheter