Kan kontinentalsenger gi bedre søvn?

29 september 2021
Johanne Larsen

Det er ikke nødvendigvis en myte at sengen har noe å si for hvor godt du sover, men hvilke sengetyper gir best søvn? Er det virkelig sånn at den populære sengetypen kontinentalseng trumfer her? Det skal vi undersøke nærmere og se litt på nå. 

Sov bedre i en god seng

Det er faktisk sånn at en god seng kan gjøre at man sover bedre. Det handler rett og slett om noe så basalt som støtte og komfort. Når man har optimal støtte og komfort mens man sover, så våkner man som regel opp mer uthvilt, og mange sover gjennom hele natten, i stedet for å våkne fordi de ikke kan finne riktig stilling eller ligger vondt eller ubehagelig. 

Men det fordrer at man har riktig seng. Det finnes mange senger å velge mellom på markedet, og det er ikke sånn at alle senger passer for alle. Det er dog en god grunn til at såkalte kontinentalsenger er blitt så populære og det er rett og slett fordi det er en sengetype der komforten er i høysetet. Det er en seng som består av hele tre madrasslag, som alle sammen jobber for å gi deg den absolutt beste komfort og støtte gjennom natten, så du kan sove bedre. Men det er viktig at du velger riktig. 

Få god hjelp til å finne riktig seng 

Når man kjøper seng gjennom en seriøs leverandør, så kan man få god hjelp til å finne riktig seng. Det handler om å finne riktig seng, og ikke bare gå for den dyreste og tilsynelatende beste. Her er det mange faktorer som spiller inn, og derfor kan det lønne seg å kjøpe seng gjennom erfarne leverandører som bedre nætter som kan veilede og guide deg til å kjøpe helt riktig seng. Da kan man trygt kjøpe seng på nettet. 

Flere nyheter