Trygg og enkel maskintransport

26 april 2019
Maria Laugesen
Trygg og enkel maskintransport

Som bedrift eller privatperson kan man noen ganger ha behov for å transportere større maskiner fra én plass til en annen. Det kan for eksempel være ved flytting eller ved arbeidsoppgaver som ligger litt unna. Her er det ikke alltid mulig å transportere maskinene selv på grunn av mangel på kjøretøy og/eller erfaring og evner til å kjøre disse. Hos Container Consult kan du få profesjonell maskintransport i Langevåg samt i hele Sunnmøre. De tilbyr maskintransport for alle typer kunder, uansett om du er privat eller bedrift, og deres spesialbiler er spesifikt bygget for oppgaven. Det betyr at de er slitesterke, robuste og ikke minst at de lever opp til en høy standard når det gjelder sikkerhet og kvalitet.

Hos Container Consult har de jobbet med maskintransport gjennom mange år – faktisk helt siden 1975 – og deres lange erfaring gjør at de vet hvordan de sikrer fornøyde kunder. De tilbyr et godt samarbeid, der dere i fellesskap finner ut hvilke løsninger som er de helt riktige for deg og dine ønsker. På den måten ender du med maskintransport for passer for ditt utstyr, dine behov og ditt budsjett. De skreddersyr nemlig maskintransporten etter de faktorer som du mener er de viktigste for deg.

Bestiller du maskintransport gjennom Container Consult, da er det ikke kun kjøretøy som er i topp kvalitet. Deres service er også i topp, og deres ansatte har presis de kompetanser og den erfaringen med maskintransport som kreves for å veilede deg på den best mulige måten. Så har du behov for maskintransport, så kontakt Container Consult i dag og få et skreddersydd tilbud. Det er alltid uforpliktende å ta en snakk, og husk på at det ikke spiller noen rolle om du er stor eller liten kunde, privat eller bedrift, eller hva dine individuelle ønsker og behov er.

Flere nyheter