Sover du så godt du kan?

21 august 2020
admin

Sover du så godt du kan?

Søvn er essensielt. Essensielt for helsen vår. For kognitiv tenkning. For hjertet vårt. For alt. Men likevel er søvn en av de tingene vi som mennesker tar alt for mye for gitt og som vi ikke er gode nok til å prioritere. Å få mobilen ut av soverommet er en viktig del av det, men spørsmålet mange stiller er hvordan vi skal stå opp om morgenen.

Som om vi ikke hadde andre metoder før iPhones? Du kan se hvor stort utvalget av vekkerklokker faktisk kan være på https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html og jeg tviler ikke et sekund på at det er noe som passer akkurat deg der. Det er rett og slett ingen unnskyldning for å bruke mobilen som vekkerklokke, hvis det medfører at du ser på den som det siste, og det første, før du legger deg og når du står opp. Og duo fortjener mye bedre enn det!

Søvnforskning

Vi tror at vi klarer oss med så lite som seks timer, når sannheten er at vi egentlig må ha minimum syv eller åtte for å fungere ordentlig godt. Men faktisk er søvn-forskning så ensidig at det ikke egentlig er noe å diskutere, vi trenger 7-8 timer hver eneste natt og bare en enkelt natt med mindre søvn påvirker både hvordan vi har det og hvordan vi presterer.

Og det er ikke en dårlig ting at den er så entydig. Det betyr at vi vet akkurat hva vi bør gjøre og coolpriser.no har vekkerklokkene som kan hjelpe oss med å nå målene våre med søvn. det er viktig å prioritere og en enkel og billig investering i helsen vår resten av livet! Hva kan være bedre enn det?

Invester i søvnen din

Hos coolprisser.no er det å investere i søvnene din billig. Og det å investere i søvnen din er faktisk akkurat det samme som å investere i helsen din og det er noe coolpriser.no tar seriøst. De har masse forskjellige vekkerklokker og gjør at det er lett å finne noe som passer til deg.

Flere nyheter