Pakkesporing enkelt og gratis

11 juni 2019
Maria Laugesen
Pakkesporing enkelt og gratis

Hver gang du sender en pakke gjennom et hvilket som helst fraktselskap, så skal dette selskapet holde styr på hvor pakken befinner seg og når den gjør det. Dette klarer de via den unike strekkode som plasseres på alle forsendelser før den sendes ut. Derfor kan de raskt og enkelt hente inn informasjoner om pakken via denne – som hvor den kommer fra og hvor den skal til. Denne strekkoden scannes hver gang pakken skifter plassering. Det kan for eksempel være ved overgang fra posthus til fraktbil, eller fra bil til distribusjonssenter. Dette registreres, og dermed har de alle informasjoner om hvor pakken har vært, og når den har vært det.

Disse opplysninger er naturligvis også tilgjengelige for kunden, uansett om du har sendt en pakke eller venter på å motta noe du har bestilt. Gjennom ditt forsendelses- eller ordrenummer kan du følge med i pakkens vei og se informasjoner om avsender og mottaker, pakkens størrelse og vekt, hvor pakken har vært underveis, hvor den befinner seg nå, og når den skal bli levert. Det er din sikkerhet for at pakken følger den forventede og planlagte rute og tidsplan, slik at du vet når din pakke kommer frem til destinasjonen.

Dette kalles Track & Trace eller pakkesporing, og det er noe som stort sett alle fraktselskaper på markedet tilbyr. Hos Billigpakke.no kan du finne alle disse samlet samme sted, hvilket betyr at du raskt og enkelt kan søke opp din pakke, uansett hvem den sendes med. Skriv inn ordre- eller forsendelsesnummer, og se hvor din pakke befinner seg. Det er raskt, enkelt og helt gratis, og du vil få svar fra alle de store fraktselskaper som DHL, Bring, Posten, PostNord, UPS, FedEx og mange flere. Slik trenger du ikke søke på hver enkelt fraktselskaps hjemmeside, men du får det hele samlet på én plass.

Flere nyheter