Nøkkel som kan åpne din dør

29 oktober 2019
Mathias Bjelland
Nøkkel som kan åpne din dør

Hvor skal du ikke plassere reserve nøkkelen?

Så du vet viktigheten av å ha en reservenøkkel som ligger et sted du kan huske. Du vet hvor irriterende det er å ikke vite hvor den opprinnelige nøkkelen din er, og hvor katastrofalt det kan være å ikke kunne åpne visse låser som inneholder veldig viktige ting. Men hva hvis noen bryter inn i huset ditt og stjeler reservenøkkelen fordi den var på et praktisk sted?

Dette representerer neste fase i problemet med å ivareta eiendelene dine. Å få en ekstra nøkkel er et godt første skritt, men det er best hvis du tok det et skritt videre. Å vite hvor du skal plassere reservenøkkelen er like viktig som å faktisk skaffe deg en fra låsesmed i Bærum i utgangspunktet. Siden det er nesten utallige gode forslag til hvor du kan plassere en ekstra nøkkel, er det noen steder du aldri kan plassere dem på.

Unngå å legge nøkler under dørmatten

Et av de verste stedene å plassere reservenøkkelen på er under dørmatten. Dette er sannsynligvis det første stedet noen inntrenger vil se for å finne en nøkkel til å åpne noe verdifullt. Ikke plasser noen nøkkel som åpner noe her. Et annet sted som helt sikkert blir funnet, er toppen av inngangsdøren din. Bare i tilfelle noen fortsatt gjør dette, må du bare vite at etter dørmatten er dette det neste stedet innbruddstyven din vil se etter ting.

Hvis du har en potteplante utenfor døren din, må du ikke bruke den som et ekstra lagringsdepot. Hvis folk gjør det i filmer, betyr det at alle vet å se der inne også. Til syvende og sist kan det være litt tøft å bestemme seg for et faktisk bra sted å plassere reservenøklene, men det er verdt å ta noen minutter å sette seg ned og tenke på dette enn det er å ha noe verdifullt stjålet fra deg.

Flere nyheter