Lag ditt eget drivhus med vekstlys

27 september 2021
Johanne Larsen

Har du tenkt til å skaffe deg et drivhus? Så er det lurt å tenke litt på hvordan du gir vekstene de beste mulige vekstvilkårene i drivhuset ditt, også når det naturlige lyset ikke akkurat er på din side. Det kan du lese mer om her. 

Dyrk selv!

Drivhus er virkelig noe av det største som finnes akkurat nå, og det er rekordmange som skaffer seg drivhus til hagen eller bakgården. Og det er ikke så rart, det finnes nemlig mange gode grunner til å gjøre nettopp det – å skaffe seg sitt helt eget drivhus. Det er nemlig sånn at mange av oss har skjønt at det er på tide å leve litt mer bærekraftig, og her kan det å dyrke selv være en viktig del av regnestykket. Det er ikke sånn at de fleste kan erstatte alle turer i butikken med drivhuset, men hvis man kan erstatte noe, og leve litt mer sesongbasert, så er det helt klart et skritt i riktig retning, og her er et drivhus en enormt viktig faktor. 

Det finnes drivhus i så godt som alle former og størrelser, og dermed kan man finne et drivhus som passer helt perfekt til ens behov og ønsker. Alle skaffer seg drivhus akkurat nå, og det er en del av en grønn bølge og et grønt skifte, men det er også en hyggelig og god hobby.

Bruk vekstlys 

Vekstlys er utrolig viktig for deg som vil dyrke hele året, og få maksimalt ut av drivhuset ditt. Med vekstlys skaper man nemlig gode vekstvilkår, selv når naturen og dagslyset ikke spiller helt på lag. Når man bor i et lunefullt land som Norge, rent værmessig, kan dette være en nødvendighet. Her er det mange som velger led, og det er rett og slett fordi det er et godt og grønt alternativ. 

Flere nyheter