Lag deg et inspirerende trenings-hjørne hjemme

23 november 2020
admin

Lag deg et inspirerende trenings-hjørne hjemme

Nå som covid-19 har stengt alle trenings-mulighetene våre (igjen!) er det kanskje på tide å finne en mer permanent løsning hjemme? Vi startet på sohu-shop.no/shop/plakater-7s1.html der vi fant masse fine designs til plakater. For det der med å ha et desidert område hjemme til trening er ikke bare bra fordi man kan la tingene stå der og slippe å rydde det frem og tilbake. Det er også bra for motivasjonen vår å se det stå der. Man skal passe seg for å får dårlig samvittighet, for det er absolutt på ingen måte det det her handler om. Men vi skal lage et område som gir oss lyst til å trene. Lyst til å bevege oss. Lyst til å gjøre noe bra for oss selv. Og hvis vi lager et ordentlig fint hjørne med motivasjon både visuelt på veggen og med utstyret fint stillet opp, så klarer vi det!

Finn ut hva som inspirerer deg mest

Å finne ut av hva som inspirerer deg mest er det stedet du skal starte når vi snakker om det her. Kanskje er det bilder av noe som føles bra og får deg til å drømme deg bort. Kanskje er det inspirerende sitater eller bilder som minner deg på hvorfor du gjør det du gjør. Hvorfor du ønsker det du ønsker. Det er helt forbudt å handle på skam og dårlig samvittighet her, så det er bare lov å drive seg selv med kjærlighet og omsorg, husk det!

Motiver deg selv

Motivasjon er noe mange tror er noe vi kan tvinge oss til å føle. Men sannheten er at det å føle seg motivert på ingen måte er noe som kan være konstant. Det at vi hjelper oss selv til å ha dedikasjon er mye viktigere og noe vi burde jobbe mot. Motiver deg selv til å ha dedikasjon!

Flere nyheter