Finn din Trafikkskole i Haram

08 desember 2020
admin

Finn din Trafikkskole i Haram

Det er mange ting du skal tenke på når du endelig skal ta lappen. Teori, kjøretimer, øvelseskjøring, pugging, teoriprøve og endelig til slutt den store oppkjøringa. Men det er mange ting som gjør seg gjeldende før man kommer i gang også.

For eksempel skal man velge hvilken trafikkskole man skal ta lappen hos. Og der spiller både lærere, pedagogikk og filosofi inn. For selv orloven bestemmer hva du skal lære er det mange andre ting som ikke bestemmes av loven og de tingene er ofte like viktige som noen av de andre. For eksempel kan man hvis man velger en Trafikkskole i Haram regne med at man er rimelig klar til en endelig oppkjøring når man har vært gjennom all teori og praksis.

Jeg fikk dem anbefalt og skal kjøre opp neste uke. Er selvsagt litt nervøs, men ikke så veldig.

En skole som passer for alle

Det å finne en skole som passer til deg handler om mange ting, men det handler også om å ta et valg i forhold til hvordan man vil være. Jeg valgte en Trafikkskole i Haram som var kjent for å ha en bra og pedagogisk tilgang som passer for alle. Det å lære noe helt nytt fra bunnen krever at man er innstilt på å lære, men det krever også at man har undervisere eller lærere som er gode til å lære fra seg.

De har en vittig rolle i forhold til å gi elevene den gode opplevelsen som gjør at de føler engasjement og mestring, for det er noen av de tingene som faktisk ender opp med å avgjøre hvor bra elevene gjør det når de skal kjøre opp. Rart at det kan gjøre det, for man tenker kanskje at man bare skal lese og pugge, men så enkelt er det ikke.

Flere nyheter