Få styr på naturen

20 januar 2021
Johanne Larsen

I Norge er det mange som lever i vill natur, også på privat eiendom. Da blir det svært viktig å finne ut av hva man skal gjøre med det området man administrerer. Her får du noen gode tips. 

Du trenger riktig verktøy

Man trenger først og fremst riktig verktøy, og det er svært viktig at man finner verktøy som passer til de oppgavene man skal utføre. det er også lurt å tenke på at det du skal ha bør være av en viss kvalitet. Det er for eksempel en god ide å ha en god sag som man kan bruke til trearbeid og til busker og kratt. Det er mange som føler at de må jobbe i høyden med en stige når de skal beskjære tretopper og lignende, men det er faktisk ikke nødvendig hvis man 

Man kan bruke aluminiumsspett til røtter. Det er lurt å bruke verktøy av nettopp aluminium, fordi dette er et materiale som har mange gode egenskaper. Det vil si at man får et verktøy som er lett, fordi det ikke veier spesielt mye og som er praktisk og holdbart. Det er et materiale som er lett og solid på en og samme tid, og derfor egner det seg til mange forskjellige ting. Det gjelder også ting so mai bruker hver eneste dag som smarttelefoner og biler.

Planlegg området

Det er også en veldig god ide å planlegge området godt før man går igang. Det er nemlig lurt å ha en god plan for hvordan det skal se ut når man er ferdig. Det er ikke bare å begynne og håpe på det beste – da får man sjeldent det gode resultatet man er ute etter. Det er mye bedre å sette seg ned på forhånd og legge en ordentlig plan, se hva som skal bort, hvor det skal renskes og hvor det eventuelt skal plantes nytt. 

Flere nyheter