Få en digital pause med en rubiks kube

31 august 2021
Johanne Larsen

Har du alltid hatt lyst til å prøve å løse en rubiks kube? Så kan du lese med her for å få gode tips til hvordan du kommer i gang med å lære å løse den. Det er nemlig kanskje ikke så vanskelig som du kanskje tror? 

Bruk nettet 

Når du skal lære deg å løse kuben, så er det faktisk en god ide å bruke nettet. Der finner du nemlig mange gode ressurser som er laget spesielt for at du skal kunne lære deg å løse kuben uten noen som helst forutsetninger. Det er nemlig sånn at noen kanskje har en logisk tenkemåte som gjør at det er lettere for dem å løse den, men det betyr ikke at du ikke kan lære deg det og gi hjernen din en god utfordring.

Hjernen vår er nemlig på mange måter som en muskel som skal trenes for at man skal kunne holde den vedlike. Når man trimmer hjernen har den lettere for å lære seg nye ting og ting som korttidshukommelsen kan forbedres. Det er med andre ord ikke rart at hjernetrim er blitt så populært som det er blitt, og det ser man blant annet på populariteten på helt enkle ting som kryssord og sudoku, men også populære mobilspill som Wordfeud som også er en form for hjernetrim.

Det er helt opp til deg hvordan du vil trimme hjernen, men med en rubiks kube får man samtidig en velfortjent digital pause, og får mulighet til å ta med seg hjernetrimmen overalt. Du trenger hverken strøm eller internett for å løse kuben, men du kan med fordel bruke sider som http://mastercubestore.no/ som guide når du skal lære deg å løse den, og samtidig finne mange spennende kuber du kan prøve deg på. Når du har løst den klassiske kuben, kan du nemlig prøve andre.

Flere nyheter